AĞRI / DİYADİN - Mehmet Melik Özmen İlkokulu

Mehmet Melik Özmen İlkokulu

05536219170
Adres
FATİH MAH. B8 NOLU KÜME EVLERİ MEHMET MELIK ÖZMEN ILKOKULU BLOK NO 62A İÇ KAPI NO 4 DİYADİN / AĞRI
Vizyon
Biz... Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili, kendine güvenen,yeniliğe ve değişime açık, kendini geliştirmeyi ve gerçekleştirmeyi hedef edinmiş, topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız. İnanıyoruz ki....İyi bir eğitim öğrenciler arasındaki bütünleşme kadar çeşitliliği de gerektirir. Farklılıklarımızın bilincindeyiz ve bunların birer zenginlik kaynağı olduğuna inanıyoruz. Birbirimizi anlıyor, farklılıkları ve görüş ayrılıklarını bir zenginlik kabul ediyoruz. İnanıyoruz ki...Biz, sürekli olarak yeni öğrenme biçimlerine kendimizi adapte edecek beceriler geliştiririz. Aynı zamanda değişim ihtiyacı ile geçmiş değerler arasındaki dengeyi koruruz. Değişim, mükemmeliyete ulaşmada bize cesaret kazandırır, geçmiş deneyimlerimiz ise değişimi göze almamıza yardım eder Farkındayız ki....Biz farklıyız, yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz.
Misyon
Biz Mehmet Melik Özmen İlköğretim Okulu çalışanları olarak; İstiyoruz ki; Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki; Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Velilerimiz öğrenme sürecine katılsın ve bilinçli olsun, İstiyoruz ki; Öğrencilerimiz, niçin öğrendiğini irdeleme gücüne sahip olsun, İstiyoruz ki; Okulumuzda görev yapan herkes eğitimin kalitesini artırmak için çalışsın. İstiyoruz ki Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın ve mutluluğu yaşasın,İstiyoruz ki; Okulumuzda, çocuğu sisteme uydurmaktan çok, sistemi onun gereksinimlerini karşılayacak şekle uydurmak için çalışsın, İstiyoruz ki; Okulumuzda, öğretenler ve öğrenenler kaliteyi bir hayat tarzı olarak benimsesin ve uygulasın.
Kütüphane Kitap Sayısı :2087
Öğretim Şekli :Okulumuzda normal öğretim yapılmaktadır.
8.30-13.30 Özel Eğitim 8.30-14.20 Temel Eğitim
Okulumuz kalorifer sistemi ile ısınmaktadır.
Ulaşım çok kolay yapılmaktadır.
Okulumuz Fatih mah. de bulunmaktadır.
İl merkezine 60 km uzaklıkta, ilçe merkezine 2500 m uzaklıktadır.